VDV "For You"

Dat mag je heel erg letterlijk nemen

VDV For You is een bankagent en verzekeringsmakelaar in Oostende. We zijn een echt familiebedrijf en geloven in de meerwaarde van persoonlijk contact en ervaring. Met meer dan 40 jaar gedeelde ervaring staan we altijd klaar om je te helpen. In goede en slechte tijden is VDV For You er voor jou. 

Wat je over VDV4U moet weten.

VDV4U is een Onafhankelijk Verzekeringsmakelaar voor zowel particulieren als ondernemers. We bieden professioneel advies en ondersteuning op het gebied van verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten. Ons team van specialisten helpt je met al je verzekeringen en financiële vraagstukken. 

Als bankagent biedt ons kantoor je ook tal van bankdiensten. Heb je vragen of wens je advies, dan kun je bij ons terecht. We ontvangen je graag op afspraak, zo kunnen we de nodige tijd voor je vrijmaken.

Bel ons op

+3259 514 433

Bel nu

Mail ons

info@vdvforyou.be

Mail nu

Verstuur bericht

Naar contactpagina

Scrhijf nu bericht

In elke fase van je leven,
een trouwe partner aan je zijde!

Wij bezorgen je een compleet up-to-date overzicht van jouw klantendossier. Dit kan elektronisch of op ons kantoor. Wij bezorgen dit op een periodieke basis, in overeenstemming met jouw wensen en de fase waarin je je op dat moment bevindt.

Onze medewerkers beschikken over een grondige product- en marktkennis, zodat jij steeds producten van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs krijgt. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de beste voorwaarden van de markt. Jij geniet een perfecte bescherming tegen minimale kosten op elk moment van je leven.

01

De beste bescherming

Dankzij onze onafhankelijke positie vind je bij ons de meest complete en beste verzekeringen aan de beste voorwaarden. 

02

De beste opvolging

“Een volledig team met experts waarop je kunt terugvallen. Elk dossier wordt opgevolgd van begin tot einde met slechts 1 doel: jouw tevredenheid”

03

Alles op maat

“Geen dubbele of overbodige verzekeringen, wel een complete bescherming voor jezelf en alles wat je dierbaar is.”

VDV4U tot je dienst

Wij werken voor jou, op basis van jouw specifieke noden en behoeften. Centraal staat jouw financiële situatie; de risico’s die jij loopt en de wensen die jij hebt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Wij brengen alles in kaart, om je vervolgens een aanbod 100% op jouw maat te kunnen aanbieden. Zo blijf jij, jouw gezin, jouw bedrijf en jouw patrimonium veilig in elke situatie.

Hiervoor werken we, op een onafhankelijke wijze, samen  met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Het VDV For You Team

Ons team staat voor je klaar. Aarzel niet één van ons te contacteren.

Bescherm jezelf, je naasten en alles
wat belangrijk is in je leven

Het team van VDV4U gaat altijd op zoek naar de beste oplossing op jouw maat. Wij hanteren steeds dezelfde formule. Een combinatie van persoonlijke begeleiding, excellente dienstverlening, en de beste verzekeringsproducten op de markt.

We helpen je ook met plezier verder met alle bankverrichtingen, sparen, beleggingen en leningen.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen je administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden je steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om je goed te adviseren.

Je kunt ons volledige aanbod raadplegen op deze website. Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen. We staan je ook graag persoonlijk te woord…

Onze troeven

Wie bij ons verzekerd is kan met een gerust gemoed door het leven.
Wat er ook gebeurd, je weet dat je je geen zorgen zult moeten maken en dat alles tot in de puntjes is geregeld. 

Vrijblijvend advies

Periodieke checkup

Analyse & optimalisatie

Heb je vragen over je verzekeringen, je krediet, je waarborgen of je financiën? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen…

Ons team staat steeds voor je klaar. 
We leren je graag beter kennen.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.