Veel gestelde vragen & antwoorden

Picture of VDV For You

VDV For You

Heb je vragen over je verzekeringen of financiën? Ons team staat steeds voor je klaar met de antwoorden.

Vrijblijvend advies

info@vdvforyou.be
Tel:059/51 44 33

Waarom is een BA Autoverzekering verplicht?

De BA Autoverzekering is wettelijk verplicht voor elk motorrijtuig dat op de openbare weg komt en op terreinen die toegankelijk zijn voor het publiek of slechts voor een zeker aantal personen die het recht hebben om er te komen. Elke auto, elke vrachtwagen, elke bus, elke motor, elke bromfiets en zelfs een voortbewegingtoestel met een motor zoals een elektrische rolstoel of een golfkarretje,… ze moeten allemaal verzekerd zijn voor de schade die ze kunnen veroorzaken.

Ongevallen gebeuren nu eenmaal. Of je nu als automobilist of voetganger het slachtoffer bent van een ongeval, iedereen heeft het recht om de schade die aan hem wordt toegebracht te laten vergoeden door degene die ervoor aansprakelijk is. De schade die je kan veroorzaken, kan oplopen tot in de miljoenen euro’s. En dat heeft iedereen zo maar niet, natuurlijk. Toch hebben de slachtoffers recht op een schadevergoeding.

Om ervoor te zorgen dat slachtoffers van een ongeval vergoed worden voor hun schade, werd de BA Autoverzekering wettelijk verplicht gemaakt.

Ontdek meer

Betrouwbaar, transparant en altijd op jouw maat.

VDV For You is er letterlijk voor jou!

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen over financiën en verzekeringen. Wij zijn er om jou te helpen.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.