Ondernemen doe je doordacht en goed beschermd

Gewaarborgd inkomen

Het grootste risico als zelfstandige is niet (meer) te kunnen werken en geen inkomsten te ontvangen. In geval van arbeidsongeschikheid wegens ongeval of ziekte maakt een verzekering gewaarborgd inkomen het voor je mogelijk maandelijks bovenop de uitkering van de sociale zekerheid van een vervangingsinkomen te genieten.

Voor een zelfstandige wordt de uitkering (afhankelijk van zijn situatie: alleenstaand of gezinshoofd) beperkt tot een maximum bedrag. Dat bedrag is erg laag en houdt geen rekening met uw reële maandelijkse inkomen. Gelukkig kan je dit bedrag met een verzekering gewaarborgd inkomen aanvullen.

Het bedrag van de uitkering hangt af van de duur en de graad van uw arbeidsongeschiktheid (volledig of gedeeltelijk). Bent u 25 % arbeidsongeschikt, zal je bij de meeste verzekeraars nog geen recht hebben op een uitkering. Als je 50 % ongeschikt bent, krijg je een uitkering van 50 %. Vanaf 67 % ontvang je als volledig arbeidsongeschikte een volledige uitkering.

Je maandelijkse premie wordt je terugbetaald tijdens de periode waarin je arbeidsongeschikt bent. De te betalen premie hangt af van jouw leeftijd op het moment van aanvang, uw beroepsrisico, het bedrag van de gekozen rente, tot welke leeftijd je beschermd wenst te blijven, de gekozen formule (constante rente, jaarlijks geherwaardeerde rente of rente geherwaardeerd na ongeval) en de carenztijd of wachttijd. Jouw premies zijn 100 % fiscaal aftrekbaar.

Heb je vragen? Nood aan advies? 
Aarzel niet ons te contacteren. We helpen je graag verder.

Handige info

Brochure: Verzekeringen voor zelfstandige

Download de Brochure: Verzekeringen voor zelfstandigen

Brochure: De brandverzekering

Download: De brandverzekering dekt veel meer dan alleen brand

Veel gestelde vragen

Is een woning in een risicogebied verzekerd tegen overstroming?

Is een woning in een risicogebied verzekerd tegen overstroming?

Als u in een overstromingsgebied woont, loopt u een veel groter risico om vroeg of laat met wateroverlast in uw…
Niet elke verzekering komt tussen bij schade door de natuur

Niet elke verzekering komt tussen bij schade door de natuur

Autoruiten die verbrijzeld werden door hagel en bagage die beschadigd raakte door brand. Heel wat reizigers krijgen te maken met…
Hoe stormschade voorkomen of beperken?

Hoe stormschade voorkomen of beperken?

In bepaalde perioden van het jaar komen stormen helaas vaker voor en kunnen ze veel schade aanrichten. Hoe kunt u zich voorbereiden op een storm?…

Ben jij, als zelfstandige, optimaal beschermd?

Als zelfstandige of vrije beroeper heb je niet altijd de tijd om alles goed te bestuderen en onderzoeken. Wij hebben dat wel! 

Maak snel een afspraak en wij doen al het zware werk voor je. We maken een risico analyse en doen je een voorstel voor een complete bescherming.

VDV For You, dé ideale partner voor ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen

Kies jouw sector of beroep:

Verzekeringen op maat van zelfstandigen

Als zelfstandige ben je niet zonder risico’s. Naast de risico’s die je op de werkvloer loopt, moet je ook zelf instaan voor je gezondheid, toekomst, gezin en pensioen.

Gelukkig zijn er genoeg oplossingen voor jou en jouw werknemers. Met onze complete bescherming sta je sterk.

Beroepsaansprakelijkheid

Gewond of ziek raken tijdens je werk is niet ongewoon. Wij beschermen je tegen alle risico's van je beroep. Jij groeit zonder zorgen.

Mijn Aansprakelijkheid

Naast onze verzekeringen op maat, kan je ook bij ons terecht voor bankverrichtingen, pensioen, beleggen en lenen.
Ontvang steeds gespecialiseerd advies en verwacht een persoonlijk aanpak. Daarop kan je rekenen.

Bescherm jezelf, je medewerkers en je bedrijf

Het team van VFV4U gaat altijd op zoek naar de beste oplossing op jouw maat. Wij hanteren steeds dezelfde formule. Een combinatie van persoonlijke begeleiding, excellente dienstverlening, en de beste verzekeringsproducten op de markt.

Bel ons op

+3259 514 433

Bel nu

Mail ons

info@vdvforyou.be

Mail nu

Verstuur bericht

Naar contactpagina

Scrhijf nu bericht

Onze partners

Scroll naar boven

Download de brochure:
Verzekeringen voor zelfstandigen

Zelfstandigen nemen meer risico’s en moeten correct verzekerd zijn. Deze brochure helpt je bij al je vragen.

Ontdek alles over de brandverzekering.

Vul je e-mailadres in en download de brochure in pdf-formaat. Kom zo te weten waartegen je brandverzekering je, naast brand, nog meer beschermt.

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. Door op op ‘Akkoord’ te klikken geef je hiervoor de toestemming. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.